Pastor Green, Livets Ord - och Guds frånvaro

Efter IOGT-NTO:s uteslutning av pastor Åke Green, så kände Livets Ord behov av att porta nykterhetsorganisationen. IOGT-NTO bör se det som en komplimang, hur kan någon vilja förknippas med LO. Har ni sett tv-utsändningar från deras sammankomster? Jag har det. Pastor Ulf "ranta runt på podiet och ropa vi prisardigherreoooåååhhahahajalabalahoba" Ekman har  ett visst underhållningsvärde. Han kommer bäst till sin rätt med en flaska rioja.
 
I går kväll bänkade jag mig framför tv´n för att se programmet "Hatar Gud sex". Det är ruggigt att se och höra  dessa pingstmänniskor. De saknar förnuft och kan inte se konsekvensen av sitt agerande. Blir livet lättare att leva, förbättras de homosexuellas situation av "cancersvulstpredikningar" och stigmatiseringar? Är det förenligt med Jesu kärleksbudskap? Svaret är NEJ.

Pastor Green tror att homosexualitet är en livstil man väljer. Det har blivit en "fluga" som alltfler nappar på och nu kommer jorden att översvämmas av homosexuella. Hur skall det då gå för fortplantningen och släktets fortbestånd? Hela hans resonemang är så okunnigt och befängt.
Han påpekar att homosexuella anspelar på sin sexualitet mer än vad heterosexuella gör. Men lilla Åke du lever ju i en bubbla, i en annan värld.
En låtsasvärld.
 
Metro       Dagen    Kyrkans Tidning

Kommentarer
Postat av: Sven-Erik Sköld

JESUS har inte erbjudit sina efterföljare en nöjesresa genom livet; utan att lämna allt - som är till hinders - och särskilt synden. Och synd är allt som är mot Guds vilja. Vägen är smal och porten är trång, har JESUS lovat. Vi skulle - i stället för att få den så bred som möjligt, åtminstone så bred att den passar oss, sådan vi inte vill lämna bakom oss - ta reda på hur smal den i själva verket är: det gäller ju inte bara livet här på jorden, utan vårt eviga.

Moses valde inte
att leva "i syndig njutning"

vid Faraos hov:
efter världens sätt

han hade längre
perspektiv.

2008-02-05 @ 17:58:09
Postat av: Christofer

Tänk att så många okunniga människor kan tycka så fruktansvär mycket om saker de inte vet hur de funkar. Förstår inte hur okristna tror sig kunna så mycket om hur det funkar att vara kristen och tro på Jesus. Det är som om någon som aldrig har rört en fotboll helt plötsligt ska kommentera fotboll. det är ju då föraståligt att man inte fattar hur allt hänger ihop. T ex Ulf Ekmans tungotal m.m. På samma sätt är det när det gäller okristnas så kallade kunskap om allt som rör Kristendomen.

Homosexuell= människa, homosexualitet= syndig handling

Kleptoman= människa, kleptomani= syndig handling.
Vill bara till slut nämna dessa saker. Gud älskar människan, men inte synden. Gud älskar den homosexuelle, men inte homosexuella handlingar.

Tack för mig.

2008-02-05 @ 22:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0