Där fick du Åke Green

Ulven i fårakläder - farbrodern i herdekläder, Åke Green, har blivit utesluten ur IOGT-NTO. Tack för det. Åke och hans värld, har inte någon plats
där den demokratiska och humanistiska värdegrunden står.

Pastor Green driver kallt och systematiskt en hatkampanj mot homosexuella.
Kolla in den här webbplatsen Fallet Åke Green, från den hänvisar länkar till andra knäppa webbplatser.
Homofobi, hat och våld sprids. Gravt religiösa personer, som Åke Green,
har en stor skuldbörda. Hans agerande är oacceptabelt. Tyvärr blir religiösa sammanslutningar ofta en tummelplats för diverse förvridna sinnen.
 
 Svenska Dagbladet      Dagen      Världen idag   Dagen

Kommentarer
Postat av: Em

Hans predikan och åsikter tycker jag är sjuka... att ens våga uttala sig på det sättet
"Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen. Herren vet att sexuellt förvridna människor kommer att våldta djuren. Inte heller djuren går fria från människans sexuella behov och branden som är tänd i en människa. Utan till och med detta kan man ägna sig åt.?

tycker att det är läskigt att man får uttala sig på ett sånt sätt, läskigt. nu är det säker ngr idioter som fåt ngn idé... sjuk!

2008-02-04 @ 23:41:47
URL: http://theblackeye.blogg.se
Postat av: Dan

http://www.hundsport.se/redaktionellt/artiklar_mapp/lag_mot_tidelag.html

"Veterinär Johan Beck-Friis, informations- och djurskyddsansvarig på Sveriges Veterinärförbund, säger att man inom förbundet på senare tid märkt en ökning av sex med djur. Den oroande tendensen kan bla avläsas i ett växande antal webbsidor med djurpornografiskt innehåll, ett utökat öppet utbud av djursexfilmer hos videouthyrare samt fler uppgifter om sexuellt utnyttjade djur från olika veterinärer och från institutioner.
Man kan givetvis fråga sig om detta reflekterar en reell ökning eller bara en större öppenhet och uppmärksamhet runt företeelsen sexuella handlingar med djur, som egentligen pågått i oförändrad omfattning hela tiden. Det viktiga är dock att kunna konstatera att fenomenet existerar i vårt samhälle och att vi måste komma överens om hur vi ska bemöta och hantera situationen."

2008-02-06 @ 17:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0