Nu är jag trött på Nuder


Budgetdebatt och kliniske Pär Nuders vibbar påverkar mig. Han är ju inkapslad i en kokong av bitterhet, frustration och aggressivitet. I ett stelnat tillstånd, oförmögen att tänka kreativt. Fortfarande i chock efter valförlusten och därmed reducerad makt och position. De äger inte längre Sverige!
image18
Alliansens seger i valet, var av mycket stor betydelse för vårt lands demokratiska utveckling. Alltfler människor börjar nu ifrågasätta gängse socialistiska synsätt. Man tänker nytt och ser nya möjligheter. Socialisternas solidariska och rättvisa samhälle, var till stor del en konstruktion för att ta pengar från dem som inte tillhörde arbetarklassen (=överklassen).

I budgetdebatten fick jag intrycket av, att Pär Nuder vill ha en stor grupp arbetslösa i samhället, att de är någon typ av yrkeskategori. Är det möjligen så att socialisterna behöver många människor i utanförskap för sin egen överlevnad? Utan dem försvåras ju klasskampsretoriken och möjligheten att värva frustrerade människor för sin sak. 
Slutligen vill jag nämna Nuders bildningsförakt. Han talade nedsättande om finansminister Borgs ekonomiska utbildning, att han var utbildad alltså!
Dessutom meddelade Nuder att han sällan tog del av forskningsresultat.
Man förstår ju varför socialisternas utbildningspolitik misslyckats.


Expressen-krönika       Dagens Nyheter-Barbro Hedvall

Kommentarer
Postat av: Rune Linde

Visst är dom lika i sin retorik,
Göran Persson och Pär Nuder.
Nuder är den naturlige arvtagaren av "härskartronen".
Därmed är namnet givet "GÖRAN PERSSON den ANDRE", förkortas lämpligen "GP2"

2007-09-21 @ 21:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0