Muslimska ambassadörer kränker Sverige

Den politiska islam har skapat fruktan och oro runtom i världen och har dödat, avrättat, stenat, torterat och amputerat tusentals oskyldiga män och kvinnor.
I västvärlden försöker den begränsa de mänskliga rättigheterna, genom att hota och trakassera dem som kritiserar islam.

Efter teckningen med Muhammed som rondellhund publicerats, kommenderades muslimer ut till demonstration. Nu har ambassadörer från muslimska länder uppvaktat statsministern.

Egyptens ambassadör Samah Mohamed Sotouhi säger att :
" Vi måste söka en förändring av lagen. Muslimerna behöver lagligt skydd mot att profeten Muhammed skändas, ungefär som det judar och homosexuella har. Långsiktigt måste det in i skolundervisningen, att eleverna övertygas om att om de vill uttrycka sin åsikt, så ska det ske så att de inte sårar eller skadar någon annan. Det borde också in i journalistutbildningen. Det behövs också ett permanent utskott i riksdagen som arbetar mot islamofobi."


I Egypten finns ingen grundläggande rätt till mötesfrihet eller att hålla fredliga protester. Det finns lagar som kriminaliserar fredligt användande av rätten till yttrande-, mötes- och föreningsfrihet. Människor grips godtyckligt och tvingas till långa tider i isoleringshäkten, tortyr, misshandel och framtvingade bekännelser.
En del har suttit inspärrade i åratal utan vare sig åtal eller rättegång. Andra har dömts efter mycket bristfälliga rättegångar.
Polisen men främst den statliga säkerhets- och underrättelsetjänsten (SSI) är ansvarig för omfattande tortyr och misshandel. SSI har mycket stora befogenheter enligt det undantagstillstånd som, så gott som oavbrutet, varit i kraft de senaste 40 åren.

Media arbetar under sträng kontroll och åtal p.g.a. "förtal" är vanliga.
För att få ut dentitetskort och födelseattester måste människor ljuga om trostillhörighet (om de har fel tro).

Egypten har en folkrättslig skyldighet att visa respekt för förbudet mot diskriminering på grund av sexuell läggning.
Men......Människor som grips p.g.a. sin homosexuella läggning löper stor risk, att torteras och misshandlas av poliser och annan personal på polisstationer och i fängelser. 

I bland annat Egypten ställs politiskt misstänkta och terrormisstänkta inför specialdomstolar och militärdomstolar. I många fall döms de efter tvivelaktiga bekännelser av domare, som sällan visar någon benägenhet att undersöka uppgifter om att de anklagade hade blivit torterade under häktningstiden. Domstolarna levererar fällande domar, långa straff och ibland dödsstraff,
men de skipar inte rättvisa.

Human Rights Watch

The Egyptian Organization for Human Rights

Det är alltså detta land, Egypten, som ambassadören företräder! Det är mot bakgrund av förhållandena i Egypten, som han har oförskämdheten att framföra krav till Sveriges regering!
Han vill utnyttja och förändra vår yttrandefrihet och vårt demokratiska samhälle, så att den islamistiska diktaturen skall få grepp om Sverige.

Mitt besked till den egyptiske ambassadören och hans gelikar är:
Over my dead body! Go home!



Dagens Nyheter            Svenska Dagbladet


Dagens Nyheter

Kommentarer
Postat av: Lars


Ännu ett exempel på vad självvalt hätskt utlevt bedjerei och dyrkande av osynliga andar/gudar ställer till med.. Inte första ggn precis..

2007-09-08 @ 00:46:02
Postat av: Respekt !!!

Dubbelfel...
För det första så kan man inte skämta om allt. Det vet jag att miljarder hinduer /kristna /muslimer etc håller med om. Vi som är troende håller vissa "saker" heliga som vår Gud / Kristus / Muhammed etc. Ni som inte är troende kan tänka er hur det skulle vara om någon satte upp nidbilder på den ni älskar - hustru / make / mamma etc. Inte så härligt eller va...?
För det andra så ska man inte hota och komma med krav på andra länder. Däremot kan man framföra STARKA åsikter.
En Jesus troende Niklas

2007-09-12 @ 14:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0