Vem styr DIG Mona?

Ett intressant besked gav Mona Sahlin, socialdemokraternas statsministerwannabe, i partiledardebatten i dag. Hon tror att Djävulen har inflytande över Alliansregeringens politik. Mona och socialdemokraterna har ju hårt kritiserat skolor, som tror på Gud och dennes närvaro i arbetet. Nu står hon, Mona, i Sveriges riksdag och påstår att Djävulen finns och lämnar sina spår.
image28
Att på detta sätt blanda in tro under arbetstid, är inte förenligt med de krav på förnuft och objektivitet som ställs på riksdagsledamöterna.
Hennes tilltag förstärker bilden av en socialdemokrati som har problem med sina samarbetspartners. Med vem skall man liera sig? Djävulen är ju upptagen nu, så det måste väl bli Gud då. Det ena förutsätter ju det andra.
Men ska Mona bli en svensk George Dabbeljo Bush?? Hemska tanke.


Svenska Dagbladet         Dagens Nyheter     Bibelsajten      Credo      Ateism.se

Kommentarer
Postat av: markenlind Åse

Ja Mona vem styr dig?
En gång den starke ambitiösa,fria och spikraka tjej.
I dag en partiledare som fick ta över skiten efter Göran Persson, som hur mycket han än lindar sina armar runt träden så kommer han ej närmare själslig andlighet.

Jag bara undrar hur du och dina ska ta itu med alla de ni ägnade erat sista valår att kasta ut från sociala rättigheter från allt de under många år arbetat mot och många gånger med fara för sitt eget liv, betalat oresonligt höga skatter och avgifter.

Där facken förnedrar i sin egen rädsla och trötthet mot ett parti som jagar röster och dessutom för en inkonsekvent politik. Vilka utbildningar syftar du på? De som många ej får inom ditt partiprogram, eller nästa generationer. De förstår ej ens ditt program, ni kastar åt dem en hög papepr sprid ut detta?
Ska vi prata om de trappstäderskor som för att överleva med att alla år betjäna socialdemokraterna, och sedan blir anmälda av sina egna. Eller de gamla som gjorde toppjobb åt er och ni vänder dem ryggen, var tar din empati vägen.
Jag ser att du har sorg över detta. Men prata då om det i klartext och tysta ej ned dina då AF, FK, Fackföreningar som fick trauman av alla dessa förnedringar de tvingades utsätta sina sökande med mot era nya kaos regler. Många behandlare och beslutare skäms har sorg och sliter hund med att stötta. Jag stöttar dem som slet för att göra sitt jobb lagligt mot att inte bara gå nästan över gränsen utan att dessutom be om ursäkt för att de fick ge dem nej till rätt sak, och sända tusentals till socialförvaltningar och att FK ringer upp ett antal som varit sjukpensionär i 10 år och säga du ahr 2 veckor att skaffa jobb, du stängs av nu.
Jag vill stänga av Er, för den smärta och förnedring du med socialemokraterna skapade dessa människor.
Samt att ni tappade kontrollen över alla kriminella element. Snacka klartext be om ursäkt, så kanse era partivänner återvänder till facket och Er.

Markenlind

2007-10-17 @ 16:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0